WTR 1000: Propertan IPR-ryhmälle jälleen tunnustusta

Propertan immateriaalioikeusosaaminen on jälleen kerran tunnustettu kansainvälisessä World Trademark Review (WTR 1000) -julkaisussa, jossa nimetään maailman johtavat tavaramerkkijuridiikan ammattilaiset. Properta sai tunnustusta niin tavaramerkkien ’ puolustaminen ja riidanratkaisu’ kuin ’suojaaminen ja strategia’ -kategorioissa. Tunnustus osoittaa Propertan olevan yksi alan johtavista toimijoista Suomessa.

Propertan ammattilaiset saivat WTR 1000 -julkaisussa upeita kommentteja osaamisestaan. Heitä kuvailtiin tähtipelaajiksi, “jotka suorittavat jokaisen toimeksiannon äärimmäisellä ammattitaidolla ja heidän syväluotaava osaamisensa on näkyvää ja ilmeistä”. Tiimi sai tunnustusta myös suorituskyvystään: ”Properta on poikkeuksellisen hyvä monimutkaisissa ja vaikeissa rekisteröinti- ja riita-asioissa”. Tiimiä kuvattiin kompaktiksi, mutta sellaiseksi, jonka kykyä ei tule aliarvioida.

Henkilökohtaisissa tunnustuksissa Hanna-Maija Elon osaaminen tunnustettiin korkeimmalle gold-tasolle ja erikseen anti-counterfeiting -kategoriassa. Elon todettiin antavan ”täsmällistä ja suoraa juridista neuvontaa” ja hänen palvelutasonsa sekä alan tietämyksensä kuvailtiin erinomaisiksi. Asiakasreferensseistä mainittiin erikseen adidas, joka on käyttänyt Elon palveluja vuosikymmenien ajan.

Kukka Tommilan osaaminen tunnustettiin korkealle silver-tasolle. Tommila sai kiitosta erinomaisesta osaamisesta riita-asioissa ja hänen kehuttiin ”tekevän monimutkaisista asioista helppoja ymmärtää ja ylittävän aina asiakkaan odotukset”.

Marja Tommila huomioitiin alan merkkihenkilönä luminaries-kategoriassa ja hänen kuvailtiin tuovan tiimin pöydälle ”yli neljän vuosikymmenen aikana kerättyä rajatonta tietoa immateriaalioikeuksista”.

WTR 1000 -julkaisu on luettavissa kokonaisuudessaan sivulta (vain englanniksi): www.worldtrademarkreview.com/directories/wtr1000/rankings/finland

Properta once again highly ranked in WTR 1000

WTR 1000 – The World’s Leading Trademark Professionals has once again ranked Properta’s intellectual property practice among Finland’s leading legal practices for trademark law – with silver band rankings in the ‘enforcement and litigation’ as well as the ‘prosecution and strategy’ -categories. The newest rankings once again clearly show that Properta is the firm to watch and the team is going strong.

Properta’s intellectual professionals are described as all-stars who “perform every task with the utmost professionalism and their in-depth knowledge is apparent and obvious”. The team accurately praised by its capability and skills “Properta is exceptional for complex and hard-to-obtain registrations as well as trademark disputes”. The size of the team should not be underestimated – Properta handles impressive amount of the most challenging intellectual property cases annually.

In the individual rankings, Hanna-Maija Elo (gold and anti-counterfeiting), leading the charge, “provides accurate and straightforward legal advice. Her service level and industry knowledge are excellent – she is a fantastic negotiator and a skilled lawyer. Clients love her and stay loyal; adidas has instructed her for decades.”

Department co-head Kukka Tommila (silver) “makes complex issues easy to understand and is highly efficient and quick on her feet. She always exceeds expectations”.

Marja Tommila (luminaries) “brings infinite wisdom accumulated over the course of more than four decades in intellectual property to the table”.

WTR 1000 is compiled by the World Trademark Review, an independent publication dedicated to reporting on trademark issues. To view the rankings in full, see: www.worldtrademarkreview.com/directories/wtr1000/rankings/finland