Properta rankattu hienosti Legal 500 -julkaisussa sekä Kiinteistöt ja rakentaminen että immateriaalioikeuspuolella

Useaa kiinteistöpuolen osaajaamme kehuttiin näin: ”Ilkka Koivisto jointly leads the practice at Properta Attorneys Ltd with Ilmo Korpelainen; Koivisto led advice to the Finnish Evangelical Lutheran Mission on the sale of office premises in Helsinki and Korpelainen handled multiple property transactions for VVT Property Fund. The firm has bolstered its position in the market with the arrival of Timo Järvinen.”

Propertan korkeatasoista tavaramerkkiosaamista puolestaan korostettiin seuraavasti: “The group at Properta Attorneys Ltd excels in trade mark work; Hanna-Maija Elo and Kukka Tommila successfully represented Rimowa in a 3D trade mark infringement dispute. Other work includes representing MySoda in a domain name dispute.” Lisäksi Hanna-Maija Elo on edelleen aiempien vuosien tapaan yksi kolmesta suomalaisesta Leading Individual -rankatuista immateriaalioikeuspuolella.