IPR

Kattavat palvelut aineettoman pääoman suojaamiseksi

Immateriaalioikeudet muodostavat merkittävän ja usein arvokkaimman osan yritysten omaisuudesta. Tarjoamme täydellisen palvelukokonaisuuden sekä aloittaville yrityksille että kansainvälisesti toimiville konserneille.

Palvelumme käsittää kokonaisvaltaisesti kaiken, mitä tarvitaan tavaramerkkien, mallioikeuksien ja verkkotunnusten suojaamiseksi ja puolustamiseksi. Olemme asiantuntijoita myös tekijänoikeus- ja toiminimiasioissa.


Kannamme vastuun IPR-salkusta ja sen suojaamisesta

Ottaessamme vastuun asiakkaan IPR-salkusta osallistumme strategian suunnitteluun ja toteuttamiseen ja hoidamme ennakkotutkimukset, rekisteröintiprosessit ja ylläpidon sekä asiakkaan henkilöstön kouluttamisen. Asiantuntijoillamme on vankat kansainväliset kontaktit, joiden avulla voimme tarjota IPR-palveluita maailmanlaajuisesti.


Oikeuksia on valvottava ja puolustettava 

Tavaramerkkejä tulee käyttää oikealla tavalla, minkä lisäksi oikeuksia tulee valvoa, jotta muut eivät hyödynnä niitä oikeudettomasti. Palveluvalikoimaamme kuuluvat erilaiset rekisteröintien valvontapalvelut sekä tullivalvonta.

Oikeudenloukkauksiin on puututtava ja oikeuksia puolustettava niiden arvon säilyttämiseksi. Arvioimme päämiehemme tilanteen kokonaisvaltaisesti parhaaseen lopputulokseen pääsemiseksi. Asianajajillamme on vuosikymmenten kokemus erilaisista loukkaustilanteista ja oikeudenkäynneistä. Erityisosaamisemme tuottaa tehokkuutta toimintaamme.