Kiinteistöjuridiikka

Transaktiot

Toimistomme kiinteistöjuristeilla on ranking-listoillakin todennettua monipuolista kokemusta ja osaamista erilaisista kiinteistötransaktioista, olipa kyse yksittäisestä kiinteistöstä tai kiinteistösalkusta. Juristimme ovat uransa aikana olleet mukana järjestelyissä, jotka koskevat mm. toimistorakennuksia, tehdaskiinteistöjä, logistiikkatiloja, erilaisia myymälätiloja ja kokonaisia kauppakeskuksia (mm. Kampin Kauppakeskus). Myös kiinteistökehityshankkeet, kuten vanhojen kauppakeskusten muuttaminen asuinrakennuksiksi, sekä investoinnit uusiin rakennushankkeisiin kuuluvat repertuaariimme.


Rakentaminen

Hallitsemme rakennushankkeiden juridiikan alusta loppuun. Olemme asiakkaan apuna valitsemassa parasta toteutusmuotoa hankkeelle ja laadimme valitun toteutusmuodon vaatimat sopimukset. Hankkeiden aikana annamme tarvittaessa tukea hankkeen sujuvan läpiviennin varmistamiseksi. Tilanteen niin edellyttäessä avustamme riitaisuuksien ratkaisemisessa alkaen jo niihin valmistautumisessa.


Kiinteistöihin liittyvät asiat

Tarjoamme yrityksille kattavaa ja asiantuntevaa oikeudellista palvelua myös kaikissa kiinteistöihin liittyvissä muissa oikeudellisissa asioissa aina raakamaan jalostamisesta alkaen.

Kiinteistöpraktiikkamme kattaa mm. kaavoituksen, maankäytön, hallinnanjako- ja yhteisjärjestelysopimukset, rasitesopimukset, ympäristöasiat, rakennussuojelun, maanvuokrasopimukset sekä liikehuoneistojen vuokraukseen liittyvät asiat.

Kiinteistöjuristeillamme on pitkä kokemus erilaisten kiinteistöalan toimijoiden oikeudellisista kysymyksistä. Olemme uramme aikana edustaneet mm. lukuisia koti- ja ulkomaisia kiinteistösijoittajia, rahastoja, säätiöitä, vakuutusyhtiöitä, teollisuuden ja kaupan alan kiinteistöjen käyttäjiä sekä rakennusyhtiöitä.


Asumisen juridiikka

Toimistomme palvelee myös yksityishenkilöitä, välitysliikkeitä ja asunto-osakeyhtiöitä asunto- ja kiinteistönkauppariidoissa sekä asunto-osakeyhtiöasioissa.

Palvelumme kattaa niin virheitä koskevat riidat kuin proaktiivisen oikeudellisen neuvonnan. Toimistomme oikeudellinen osaaminen kattaa koko asunto- ja kiinteistönkauppaan liittyvien osapuolten oikeudelliset vastuut, -asunto-osakeyhtiöoikeudesta myyjän ja ostajan välisiin riitoihin unohtamatta välitysliikkeen ja kuntotarkastajan vastuukysymyksiä.

Toimistomme kiinteistöjuristeilla on pitkä kokemus asumiseen liittyvästä juridiikasta sen eri osa-alueilta erityisesti osapuolten oikeudellisen neuvonnan ja riitatapausten hoitamisen kautta.