Liikejuridiikka

Liikejuridiikka

Toimistoltamme löytyy asiantuntemusta laajasti liikejuridiikan eri osa-alueilta.

Kokeneet asianajajamme osaavat ottaa liiketoiminnan tarpeet huomioon sopimuksia laatiessaan. Osaamisemme kattaa kaikki eri sopimustyypit kauppasopimuksista erilaisiin yhteistyösopimuksiin mukaan lukien franchisingtoimintaan liittyvät sopimuskokonaisuudet.

Asiantuntemuksemme kattaa vahingonkorvauksiin ja vastuuriskien hallintaan liittyvät asiat käsittäen myös tuotevastuukysymykset. Autamme löytämään ja ennakoimaan vastuuriskejä ja luomaan parhaat toimintatavat.

Erikoisalaamme kuuluvat myös yhtiöoikeus, insolvenssi, työoikeus sekä vakuutusoikeus kattaen mm. vakuutussopimukset, vakuutusten välittämisen, vakuutusyhtiöoikeuden sekä vakuutusalan regulatiiviset kysymykset.

Meillä on laajaa erityisosaamista myös kilpailuoikeudesta sekä julkisista hankinnoista. Arvioimme riskit ja luomme toimintaohjeita kilpailuoikeudellisten ongelmien välttämiseksi. Ongelmatilanteissa avustamme kilpailuoikeudellisissa prosesseissa. Julkisissa hankinnoissa avustamme sekä hankintayksiöitä että tarjoajia kaikissa hankintamenettelyjen vaiheissa.

Olemme tunnettuja markkinointilainsäädännön osaajia ja kouluttajia. Markkinointia ja viestintää koskevassa säädös- ja ohjeviidakossa kartoitamme riskit ja autamme luovien ratkaisujen löytämisessä. Avustamme tietosuojadokumenttien laatimisessa ja parhaiden käytäntöjen hyödyntämisessä. Myös sosiaalisen median ja verkkoliiketoiminnan juridiikka kuuluvat palveluvalikoimaamme