Meidän tarinamme

Mitä olemme

Asianajotoimiston erikoistuminen ja osaaminen syntyvät ainoastaan työtä tekemällä ja kokemusta kartuttamalla. Perustajillamme on jokaisella vuosikymmenten kokemus asianajotyöstä.

Olemme saaneet olla mukana omistajina niin pienissä muutaman hengen toimistoissa kuin suurissa yli sadan viidenkymmenen hengen organisaatiossa sekä kaikessa siltä väliltä. Olemme myös olleet mukana pienen toimiston kasvussa suureksi kansainväliseksi toimistoksi. Näiltä vuosilta meille on syntynyt osaamista ja kokemusta, jonka haluamme tarjota asiakkaidemme hyödyksi.

Meiltä löytyy käytännön työkokemusta toiminnasta useilla niillä liiketoiminnan alueilla, joilla asiakkaamme toimivat. Emme vain sano tuntevamme asiakkaidemme toimintaa. Me todella tunnemme sen.


Mistä meidät tunnistaa

Tavoitteemme on olla asianajotoimisto, jossa pystymme yhdistämään erikokoisten asianajotoimistojen hyvät puolet. Tarjoamme kansainvälisen tason huippuosaamista pienen toimiston ketteryydellä ja joustavuudella.

Kokemuksemme antaminen asiakkaiden käyttöön kohtuullisella hinnoittelulla johtaa kustannustehokkaimpaan tapaan ostaa asianajopalveluita.


Yhdessä olemme enemmän

Vaativaa ja usein stressaavaakin työtä on parasta tehdä mukavassa ja avoimessa ilmapiirissä. Työntekijät ovat tärkein voimavaramme.

Meille on tärkeää olla erinomainen työpaikka, ja panostamme täysillä työntekijöidemme hyvinvointiin. Olemme varmoja, että tämä näkyy myös palvelumme laadussa.

Arvostamme myös omaa vapaa-aikaamme. Jotta asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen palvelun, on meidän huolehdittava myös itsestämme. Tämän johdosta emme ota liikaa työtä hoitaaksemme. Varmistamme, että pystymme hoitamaan täysipainoisesti vastaanottamamme toimeksiannot.